Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Miután 3 éves korára a frissítésekkel szépen belassították és a kamerát is degradálták, és elkezdett valami nagyon lötyögni benne, elgondolkoztam a Mate 10 Pro cseréjén.
    Ami visszatart, hogy az összes magyar és külföldi bankszámlámnak, kriptowalletnek hozzá van kötve az azonosítása, nem tudom ezeket mennyire macerás átmigrálni.
    3D játékokat soha nem futtatok, a gördülékenység, a kijelző képminősége, a kamera minősége lennének elsődlegesek, jó akksi. Sokat használom a Youtuebe Vanced-et lezárt képernyővel, visszavett minőséggel zenehallgatásra, akár a kocsiban utazás közben, miközben megy a navigáció is. Ja a Mate 10 Proban az is olyan lassú, lassan találja meg a pozíciót, nem jó irányba áll az iránytű.
    Néztem egy listát a legjobb kamerás telefonokról, és az illusztris, de 6-700-100 eurós készülékek (Iphone-ok, Galaxy-k) közé beszivárogtak a 3-400 eurós Google Pixelek. Mivel jelenleg még pár hónapig Németországban vagyok, itt meg is tudnám venni. Illetve még ami elgondolkodtatott az a OnePlus. De hogy a termékciklus mely részén járnak, mikor jönnek ki az új modellek azt nem tudom.
    Ami idegesít jelenleg az a downgrade lehetőségének hiánya, az egyedi (nem Snapdragon) processzor ami miatt se root, se GoogleCamera nincs, nem szeetem ha bekorlátoznak.
    Korábban LG G2-m volt, az is nagyon jó volt. Eleinte ez a Huawei is, jók, asszonynak P30 Pro van azt még szeptemberben vettük, de ilyen régi modelt csak azért mert az utódai nem androidosak már nem szivesen vennék meg.
    Pénzben ha ez megoldható 3-400 euróból nem szivesen költenék el sokkal többet, talán használnám a telekomos részletfizetést ha úgy van, de havi 13 meg 20 ezret nekem nem ér egy telefon

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák