Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sziasztok,

    Anyumnak szeretnék valami olcsó de még vállalható telefont vásárolni, a keret annyi amennyi az alja ennek a kategóriának, ha 50 akkor az, ha 70k akkor annyi. Ne legyen túl nagy, 6.5 inch max, az aksija viszont 5000mah ha lehet, és ne legyen jelprobléma, nagyon más kitétel nincs.

    Most vettem húgomnak is egy samsung a52s 5G-t, ez már nem az olcsó kategória, de gond van a kijelzővel, az AOD vagy töltési infót mutatva nem teljesen fekete, de ha sima fekete képet rakok be akkor tökéletes, visszaküldtem, újat kaptam az is pont olyan, na jó a zölt pöttyök már nincsenek rajta.

    Szóval a fenti miatt eltekintenék a samutól, úgy tűnik ők csak az S szériát képesek rendesen összerakni a többi nem számít.

    Nevenincs márkát mint pl nokia, zte, sony meg hasonló, eladási adatokkal szinte nem is rendelkező telefonokat nem szeretnék. Olyan nagy választék azért nincs, xiaomi és oppo meg talán a realme? a többi mind vicc kategória, ezekről sem tudom hogy hány év biztonsági frissítést ajánlanak, azért vettem samut, mert ott 4 évig tolják, és a fent említett modell is állítólag 3 évig kapja az android fő verzió frissítést.

    Köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák