Új hozzászólás Aktív témák

  • MPM

    tag

    Sziasztok!

    Szülőnek kellene teljesen hétköznapi használatra (telefonálás, böngészés, üzengetés, alkalmi játék) egy olcsó telefon, max 60 000 Ft-ig.

    Az alábbi 4 telefon közül kellene választani, azonban nem tudok. (A támogatási programban résztvevő boltok miatt sikerült így szűkítenem, így olyan telefonok nem játszanak, ami csak 1-2 kisebb boltban kapható.)

    - A legszimpatikusabb a Realme C21Y 4GB, itt a kissé gyengébb hardver az ami hezitálásra ad okot. Továbbá a Realme-ről semmit sem tudok, csak hogy egy relatíve új kínai márka.

    - A Xiaomi Redmi 9C is tetszik, azonban a 3GB RAM elbizonytalanít, ha 4-gyel lenne szerelve szerintem ezt választanám. El lehet-e még manapság lenni 3GB-tal az új Androidokon? (A belső tárhely egyébként nem fontos.)

    - A Samsung Galaxy A12 Nacho, ránézésre kb. ugyanaz, mint a Redmi 9C.

    - A másik Samsungban csak annyi a plusz, hogy 4GB, viszont kb. mindenben gagyibb bármelyik másikhoz viszonyítva, annyira nem jön be, csak van rá ajánlat, leginkább azért szerepel itt.

    Ezek közül melyiket választanátok? Gondolom a Realme vagy a Xiaomi lesz a befutó, mivel az ajánlóban is ezek vannak. Esetleg elsiklottam még valami felett?

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák