Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Csápájev #180062 üzenetére

    Csomagkiszállítós munkára kellett egy Android telefon 10 órás képernyő idővel, ahol a járműben tölteni nem lehet, max munka előtt és végén 10-10 percet. Közben meg ki-be ugrál az ember a kocsiból a telefonnal a kezében 50 méterenként. Telefonról megy a munka, céges alkalmazás navigál, csomagot szkennel, nyomkövet, stb. Külső akkumulátor játszik csak, mert a kocsi ha fél percre van csak beindítva, az nem értelmezhető töltési idő. Telefon kézben van egész nap. Másik kézben csomagok. Néha ügyetlen az ember, szóval testen lógó kábelek kizárva. Max ha a powerbank-et és a telefont együtt össze lehet fogni egy kézbe, de itt is előbb-utóbb vmi le lesz ejtve.
    Szóval marad az akkumulátor tok. Sajnos ez ma nagyon niche igény, pedig úgy emlékszem kb 15 éve jobban el volt terjedve a koncepció. Néptelefonokhoz nincs, csak high end-hez. Ez nekem fura, mert egy alsó-középkategóriás telefonból biztos többet eladnak, mint a csúcsmodellekből. :U
    Szóval néztem egy akkus tok gyártót és ahhoz a kínálathoz vettem telefont. Samu és Google közül inkább Google lett.

    Vagy hát a cégnél jelenleg strapa telefonokat használnak erre, amikben ugyan éppen van elég szufla egy műszakra, de rettenet lassúak. Olyannyira, hogy akár 20 perccel később végzek a nap végén, ha folyamat a telefonra kell várni, mert a QR kódot az enyém instant olvassa, a cégesnek kell egy lélegzetvételnyi idő, mire felismeri. A GPS a cégesen néha azt se tudja melyik bolygón vagyok. Épületekben használhatatlan és a geofencing miatt hátráltat a munkában. A kamera mire elindul ahhoz megint türelem kell, stb.
    Pixel-en meg csettintésre megy minden. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák