Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Én a közeljövőben szeretnék telefont váltani, jelenleg egy Poco X3 nfc-m van, azelőtt meg már sok éve Redmi telefonjaim voltak.
    Most is eddig a Xiaomi 13T-t (a sima, nem a pro) az egyik erős jelöltem de egy ideje gondoltam hogy egyszer szeretném kipróbálni a OnePlus rendszerét is főleg hogy most a Xiaomi HyperOS új rendszere mennyire lehet majd kiforrott az első időkben, ezért a OnePlus Nord3 ami képben van nálam jelenleg. Ez persze még változhat ezért nem is azt szeretném megkérdezni elsősorban hogy a két telefon közül melyiket tartanátok jobbnak (igazából ahogy néztem eddig kamerában a 13T jobb, hardveresen másban a Nord3).

    De mivel a OnePlusnak most eléggé hadilábon van a helyzete Európában a Nokiával való pereskedés miatt mert vannak piacok ahonnan már kiszorult, máshonnan ő maga léphet ki, ez most elbizonytalanított hogy egyáltalán biztonságos választás lenne-e a márkában gondolkodnom.
    Persze ha most lenne például egy sima Nordom vagy Nord2 akkor ha még jól működik valószínű azt mondanám hogy maradok addig amíg ki nem derül hová fut ki az egész, de most kérdéses hogy kb 1,5 - 2 év múlva lesz e frissítés vagy eun belül gari ügyintézés stb.
    Pedig tetszene a Nord3, de így bizonytalan vagyok meglépjem-e ha őmellette döntenék, ezért szeretném megkérdezni a véleményeteket.

    Ugye nálunk sincs semmilyen képviselete már, ahogy láttam egyedüli mód a garanciára ha a honlapjukon jelzi az ember és küldenek érte futárt, szóval nincs egy magyar szerviz, akit el lehetne érni magyarul telefonon/fogyasztóvédelem vagy más jogorvoslat, csak írásba kommunikáld le angolul, és ha azt mondják hogy nem, akkor ennyi volt a gari mintha nem is lenne, legalábbis eddig nekem így jött le a dolog.

    Szóval azt szeretném megkérdezni hogy akinek van infója erről hogy ebbe így mennyire lehet megbízni, illetve ti a mostani helyzetében a márkának és a fentieket figyelembe véve vennétek OnePlus telefont (pontosabban Nord3-at) vagy inkább kerülnétek a márkát?

    Bármilyen infót előre is köszönök! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák