Új hozzászólás Aktív témák

  • mtcob

    senior tag

    válasz Flickering #26995 üzenetére

    SP már egy fokkal jobb telefon :K kijelzőben egyértelműen szebb/jobb a 4X. Anyagminőségben az SP jobb, mivel alumínium keret van a kijelző körül, de az LG sem rossz, mert jó minőségű, nem csúszós, kellemes tapintású műanyagból van (sokkal jobb mint pl az S3 borítása). Erőben kB egy szinten vannak, talán az SP nem melegszik annyira, viszont például játékokban a 4X a jobb, mivel tegra procira sokkal több játékot optimalizálnak+vannak tegra only funkciók/effektek. Kamera nagyjából egy szinten van, jó fotót lő mindkettő telefon, persze nem DSLR minőség..
    Gyártói frissítésekkel az SP 4.3as androidig fogja vinni, tovább nem, 4X re max egy frissítés lesz még, de azt hozzá kell tenni hogy az LG sokkal stabilabb szoftvert készít, így elveszik a Sony előnye.
    4X et ajánlanám osszessegeben, leginkább a jobb kijelző és jobb szoftver miatt, csalódni nem fogsz benne, és nincs semmilyen széria hiba, illetve ha jó helyről veszed a szerviz is jó (sonynál nagyon vegyes tapasztalatok vannak szerviz téren :()

Új hozzászólás Aktív témák