Új hozzászólás Aktív témák

  • AsusBoy

    senior tag

    válasz Ed3r_X_ #28447 üzenetére

    Én önfeledt módon akarom használni bármikor ezt a telefont és erre elég a 4000mHa-s akksi. Hardverileg is jó ,nem fekteti meg semmilyen játék sem.
    Lehet tudnátok mutatni neki olyan játékot aminél az optimalizáció hiánya merül fel és max lassabban tölti be de elfut vele minden ,szépen :).
    Nem kell görcsölni ,hogy most mennyit netezhetsz rajta meg ha hosszabb ideig tudod ,hogy nem leheszel 220 közelében ,hogy feltudd tölteni a kütyüt akkor is nyugodtan használhatod .

    Azt meg ,hogy sokan mondták ,hogy tökmind1 mekkora a telókban az mHa és ,hogy úgyis minden este töltőre tesszük telóinkat .
    Azért nem mind1 ,hogy napközben mennyire használod a készüléket mivel a tesztek alapján 40perc hd videó nézés 3% ot vett le azaz 3% :Y . 90 perc játék 7%ot.

    A mostani telók 3/4-e lemerülne 40perc videó (hd) és 90 perc játék tól. Ha nem is merülne le akkor is kb 30% on lennének és akkor már mit csinálnál vele ... semmit . Ott hagynád szépen a zsebedben ne ,hogy lemerüljön.
    Tehát amit mondtam nem mind1 ,hogy este mikor rádugod töltőre akkor 10%on van a telód semmi kihasználtságtól(kevés kihasználtságtól) vagy 70%on de úgy ,hogy egész nap nyomkodtad .

Új hozzászólás Aktív témák