Új hozzászólás Aktív témák

  • alex89

    senior tag

    üdv

    Jelenlegi telóm leváltásán gondolkodom, mert sajnos nem jó benne a gps (Alcatel ot-995)

    Alapvetően elégedett vagyok a ketyerével, de ha vennék akkor nyilván némileg haladva a korral egy kicsit fentebb lépnék.
    Nem szimpatizálok a nagyobb márkákkal különösebben (na jó, nincs rá keret :DDD ) ezért első körben az Mo-n kapható szervizháttérrel és garancia érvényesítési lehetőséggel rendelkező gépeket nézegetek.
    Elvárások nagy vonalakban:
    Kijelző 4,3"-5.0", (4,7" a legszimpatikusabb) qHD, HD felbontás
    két mag mtk 6577 már elég szerintem..
    1gb ram
    játszani nem játszok így grafikus chip kevésbé mérvadó
    led vaku (zseblámpa funkció miatt)
    használható kamera ( dokumentációs jelleggel fotózok néha mert muszáj, viszonylag éles legyen a fotó, jó makrot tudjon, többi nem érdekes)
    Szép legyen ( nyilván szubjektív, de ne legyen túl vastag, ne legyen a kijelző körül nagy "ráhagyás" vagy "keret". Magyarul ne legyen sokkal nagyobb a telefon mint a kijelző.)
    Állapotjelző led

    Kiszemeltek: Gigabyte Maya M1, Prestigio 4505 (nincs vaku, amúgy tökéletes lenne), Alcatel OT-997D, Zte Balde Super . Ide várok még alternatívákat esetleg.
    Összeghatár: 60e

    Másik kategória a classic kínai telefonok tábora pl Jiayu, Thl és még ki tudja mik vannak... Ezt a kínálatot egyáltalán nem látom át, nem ismerem őket nem tudom melyik használható melyik túl gagyi. Kétes a gari is így nem tudom merjek-e egyáltalán ezek között szemezni.
    Elvárások a fentiek kiegészülve a magyar nyelvű menüvel . 50e-ig

    ''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

Új hozzászólás Aktív témák