Új hozzászólás Aktív témák

  • Csakatim

    újonc

    Sziasztok!

    Úgy érzem, hogy az első "okos" telefonommal befürödtem, de rendesen. Egy ZTE Arizona van jelenleg a birtokomban fél éve. Akciós volt, az üzletben kifutó termék volt, okos volt, hát megvettem. Mostanra viszont már átkozom a napot és szidom az eladóhölgyet, aki végül rábeszélt. A térerő gyakorlatilag állandóan lenullázza magát, az ismerőseim nem tudnak elérni, mert soha nem vagyok elérhető, de ha mégis sikerül, kb. minden második betűt értek abból amit mondanak. Az internetről pedig ne is beszéljünk (pedig ez volt az egyetlen dolog, ami miatt azt mondtam, hogy "jó, legyen veszek én is egy okosat"). És mindezek mellett lassú (nem telepítgettem semmi alkalmazást a telefonra, csak egy-két "hasznos" dolgot. Állandóan bezavarodik, felteszem töltőre éjszaka, délután már le akar merülni, viszont ha ki- és bekapcsolom utána megint fullos az aksi. Eljutottam arra a szintre, hogy legszívesebben egy autó alá dobnám a telefont.
    Szóval most új telefon vásárlásán gondolkodom, de nem szeretnék újra ugyanebbe a csapdába esni. Szeretném, ha a telefont amit kiválasztok minimum a rendeltetésének megfelelően tudnám használni, vagyis tudnék vele TELEFONÁLNI! Emellett pedig jó lenne, ha viszonylag normálisan tudnék vele internetezni, ugyanis az életemben egyre lényegesebb, hogy bármikor, bárhol elérhető legyen az internet. Éppen ezért nem szeretnék horribilis összegeket költeni rá.

    (T-mobilosként) Jelenleg két kártyafüggetlen telefont néztem ki magamnak: az AKAI 5800-asat, és az auchan "saját" telefonját a Lazer x50d-t, elsősorban az ára fogott meg, illetve az, hogy ehhez nagy kijelző párosul. Olvastam már itt hideget-meleget. A lényeg, hogy a térerő ne tűnjön el és a mobilinternet-hálózatot ne 20 perc kitartó fel-alá járkálás után találja meg. Szóval ilyen téren van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata a két telefonnal kapcsolatban?
    Esetleg tudnátok hasonló árfekvésben kártyafüggetlen telefont ajánlani?

    Ui.: az okostelefon előtt egy LG érintőképernyős, nem okos telefonom volt. Semmi bajom nem volt vele, éveken keresztül jól szuperált. Egyetlen oka volt, amiért végül lecseréltem: sokszor elnyomódott, feloldódott a zsebemben a bill.zár és minden ok nélkül felhívott telefonszámokat...ami nem volt költséghatékony, a legkevésbé sem. Szóval összességében az LG telefonnal eddig nem volt semmi bajom, viszont az okos változatok közül nem nagyon találok 45.000 alatt. Vagy rossz helyen keresem?

Új hozzászólás Aktív témák