Új hozzászólás Aktív témák

  • lenox

    veterán

    válasz w333 #37008 üzenetére

    Ezen kár is vitatkozni mivel az Xperia Sp külséleg és belsőleg is sokkal jobb / erősebb telefon mint az S4 Mini és még olcsóbb is :U

    A kulso az szerintem szubjektiv, de pl. karcvedelemben jobb az s4 mini, tehat nem is igaz amit mondasz, belsoleg meg cpu-ban minimalisan jobb az sp, gpu-ban haromszogbol ugyanannyit tudnak, pixelbol az sp 2-szer annyit, de 1.77-szer annyi pixel a kijelzoje, tehat valos alkalmazasban 10-15%-kal gyorsabb, viszont joval tobbet fogyaszt, tehat nem is birja addig, ellenben sokkal nehezebb. Ez szerinted sokkal jobb? Miert is? Mert neked jobban tetszik? Az nem annyira objektiv.

    Azért mert 100 ezer Ft fölött van a telefon, a felbontás pedig csak 540x960 ! :U

    Hol van 100 ezer folott? En mindenhol 100 ezer alatt latom. A felbontas kb. az egyetlen, amiben igazad van. Ha nem akarnal felrevezetni mindenkit, akkor azt kellene mondanod, hogy az sp-nek jobb a felbontasa, minimalisan gyorsabb, nehezebb, es rovidebb ideig birja egy feltoltessel, kevesebb a ramja, nezd meg, ha jobban tetszik, vedd azt. De ezzel szemben azt mondod, hogy mindenben jobb az sp, de ez nem igaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák