Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz cyberkind #37024 üzenetére

    Olyan az mint a plazma, vigyázni kell rá, és kerülni a statikus tartalmat. Kéne kaparni pár 1 éves és idősebb S3-mat, mi a helyzet a kijelzővel. Tekintve hogy nem vagyok varázsló, csak koros SGS-t és SGS2-őt volt alkalmam látni a "végállapotban". Ellenben se N9-et, se Symbianos amoledes Nokiát nem láttam kijelzőhibával. Érdekes... Bár az Omnia 2 is jól kibírta a 2 évet, pedig nagyon sokat világított.

    Amíg garis, addig meg törekedni kell az elhasználásra, hogy az idő lejárta előtt cserélhesd.

    De ezt asszem már sokszor kitárgyaltuk.

    mielőtt jöttök a nem ég be meg baromságot beszélek témával, érdemes elgondolkozni hogy a pentile pont az életkor meghosszabbítása érdekében van, tehát valós probléma, ami ellen a jelenlegi Samsung csúcsmodellekben minőségromboló eljárással igyekeznek segíteni

    Az újabb Qualcomm SoC-k meg simán földbe döngölik az S3 LTE-t, ez van... És ez már S3-mon döcögő játékban is megmutatkozik. Bár az OMAP4460-on sem volt már tökéletes. Öregszik, nagyon gyorsan fejlődik most az ARM technológia. Leginkább a qualcomm tolja.

    (#37030) maggi1886076: kicsi a kijelzőfelbontás. Egy HD vagy fHD panelt megtekerni más tészta. Pl PC-n se bírná az fHD-t a gépem, csak a HD-t bírja. Mér ha nem csak netezni akarok... Telefonok meg korántse ilyen erősek mint egy core2duo+GTS450.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák