Új hozzászólás Aktív témák

  • VMVM

    csendes tag

    Sziasztok,

    Jól jönne néhány tipp szerintetek melyik telot érdemes vennem, a régi félokos (félbuta?) nokia C7-emet lecserélem.

    Több évre tervezek általában, kártyafüggetlent keresek, márkaboltból gyári garanciával. Nem vagyok advanced user, nem is érdekel a személyre szabhatóság, játékra sem használom, telefonálás, net böngészés, navigáció és pár okos letölthető alkalmazás, de semmi extra. Ihone meg Samsung között hezitálok, a többi márka szubjektív okokból nem érdekel.

    Sosem szerettem az apple életérzést, de van egy ipad minim is, és tetszik az apple egyszerű kezelhetősége és a kompaktsága. Ezért lett szimpi az iphone, nekem inkább előny a zárt rendszer mint hátrány, talán kevésbé fagy le, kap vírust stb, az egyetlen idegesítő dolog ez az itunes dolog. Mondjuk ha pár csengőhangot rárakok egyszer valahogy, utána már ritkán használnám az itunest, zenét nem hallgatok telefonon.

    Szerintetek érdemes még iphone 4S-t venni? Nekem elég a 8gb memória is, az kapható újonnan 125-ért, de nem tudom meddig használható érdemben a ketyere. Ha lesz egy új oprendszer csere megint mint ez az ios7, lehet h azt már nem bírná, és feleslegesen adtam ki érte ennyit. (5S-ért nem vagyok hajlandó annyit fizetni, 5C nem tetszik, férfi vagyok...)

    Nézem a Samsung G. S4 minit is, az is ilyen áron megy, elvileg jobb vétenek tűnik, de nem tetszik annyira mint az iphone külsőre, bár ez megint szubjektív dolog.

    Esetleg Samsung G 4 Active, bár nekem nagy, de tetszenek a fizikai gombok és a vízállóság, döglött meg korábban telefonon nyáron medencébe eséstől. Mondjuk ez még 170-180k körül van, annyit azért sajnálnék kiadni érte, de talán csökken nemsokára egy kicsit, vagy külföldön 150-160 körül megveszem.

    Előre is kösz,

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák