Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz 4Pac #53758 üzenetére

    Arra gondoltam én is. Sajnos a T-mobilnál nincs 32GB-s verzió, de az a jó, hogy OTG kábellel tudok rácsatolni usb-s pendrájvot és aztán csókolom, meg van oldva a hely probléma, ha hirtelen kéne valami.

    Ha a windows phone működne akkor nem kérdés, hogy a Nokiát választanám, már csak az office miatt is, de így csak az marad számításban aminek bővíthető a memóriája pl 625. vagy aminek alapból 32GB a belső tárhelye 920...Bár a szívem nagyon a 925 felé húz, iszonyatosan jól is néz ki.
    Elméletileg most megnyílt a lehetőség az összes térkép ingyenes letöltésére a Nokiánál, de még várni kell a frissítésre. Lumia 625 szerintem bika lessz ezzel a frissítéssel, főleg, hogy appokat és térképeket is lehet rakani majd az sd kártyára. Maximum 64 gigáit bír a nokia honlapja szerint, de belerakni egy 32GB-set aztán csókolom, mehet rá minden. Max ami másnak fájó lehet az 5MP-s kamera, de legalább van benne led villanó.

    "A platform számára nagyon fontos újdonság, hogy a Nokia által karban tartott HERE Drive+ és HERE Transit minden készülékre ingyenesen elérhetővé vált."

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák