Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa04

    csendes tag

    válasz #53932800 #54425 üzenetére

    Köszönöm a segítséget de ezeket majdnem mind átnézegettem, és valahol mind elvérzett. Az S2 mini-ről azt írták, hogy enyhén recseg, és a nyomás érzékenysége nem a legjobb..Nos ez azért zavaró, hár, hogy a nagytesó nincs függetlenün, vagy t-sen..
    Az F6 és az SP meg antutun nem hozza 15, de inkább általam hőn áhított 16-18K-t..

    A G2 meg drága nekem, és ráadásul nagyon nag is.. bőven elég a max 5 colt zsebre vágni szerintem! :)

    minek?:S
    A jó üzemidő annyit tesz, hogy 1 napot elmegy akkor is, ha egész nap ki sem lépek a böngészőből.. mondjuk 40%os fényerővel, hogy spóroljak.. Tehát az jó, ha este tölteni kell, de ha mondjuk már 19:00-kor pittyeg, hogy kinyiffan, az bosszantó.
    Eddíg 50 K körül kerestem, de rá kellett jönnöm, hogy olyat nem kapok amilyet szeretnék. Rég nem volt jó telefonom, most ha költök rá, akkor már jót akarok! :) De azért nem 100 felett.. Csak van lejebb is olyan ami nekem való..
    Lehet T-s is, de a függetlennel sincs gondom. Dominós vagyok.

    Játékra, netezésre, néha fotózásra és alkalom adtán navigálásra használnám. Fontos a szép kijelző. A fény és táv érzékelő+értesitési led is hasznos kütyü, valamint a vaku és a bővithetőség. Mindenképpen android alapú!
    Min. 1 Giga RAM kéne, amiből marad is a rendszer indítása után, valamint (amiben teljes mértékben nem vagyok otthon) egy pörgős proci bele, ami bírja a játékokat, vagy a nagy felbontású filmeket is.
    Ilyet találok 75K-ig?
    A segítőimnek nagyon köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák