Új hozzászólás Aktív témák

  • Kurcsatov

    újonc

    Uraim! Régimódi vagyok, de beszerezném életem első okostelefonját, a választásban kérném a segítségeteket! Megválaszoltam az összefoglaló kérdéseit az igényeimről:

    - Árkategória: ~30, 35K max.

    - Használt vagy új: Használt, feltételezem, úgy sokkal jobb fér bele a keretbe.

    - Hol vennéd meg? lehetőleg itt aprón, megbízható eladótól, esetleg vaterán - de visszautasíthatatlan ajánlat esetén akár külföldről is.

    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Középtávra, a kereten belül a lehető legjobbat. Nem az kell, hogy 2 év múlva is versenyképes tudású legyen, de fizikailag legyen egy tartós darab.

    - Mire használnád? Főleg zsebórának :) Kevés használat mellett főleg az elérhetőség a lényeges, telefon, SMS + kis böngészés is lenne, hamár okos.

    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidot erősen preferálnám, de más sem kizárt.

    A következő extráknak örülnék, csökkenő fontossági sorrendben: hosszú üzemidő (jó lenne, ha gyenge használattal menne a 3 nap - vagy ezt felejtsem el?), GPS navigáció, strapabíróság, normális kamera.

    Mire nem fogom használni: zenehallgatás, videotelefonálás, videózás, filmnézés, fészbukozás, chipes fizetés, 3d játékok, dual sim, és az adatkommunikáció sebességéből is hajlandó vagyok áldozni.

    Mit tudnátok ajánlani? (Akár modell, akár konkrét hirdetés is jöhet - vagy ha az utóbbi hirdetésnek minősül a topicban, akkor privátban)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák