Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz CYPRIAN #5849 üzenetére

    50-60 ezer? Köszönöm, akkor inkább 5-6 ezer forintosat fogok venni.:) Szerintem vagy bolond vagy nagyon gazdag ember az, aki ennyit költ egy olyan telefonra amit 1-2 év múlva már kidobhat a kukába. Akkor már inkább TabletPC-re vagy netbookra költenék, de nekem most az lenne a lényeges, hogy elférjen a zsebembe és megtudjak nézni valamit a neten vagy egy pdf-ben, ha hirtelen szükségem van valamire.
    Egyébként ez sem éppen a legolcsóbb telefon, más helyeken 25-30 ezer forint, csak a T-mobile-nál látom akciósan 15-be, de most nem is rendelhető tőlük sem.
    Amúgy ezek mitől lennének olyan nagy igények 2012-ben? Ez szerintem az igények legalja, még azt sem várom el tőle, hogy játékokat tudjon futtatni meg fullhd videókat lejátszani. Miféle szoftverekre gondolsz, mikor azt mondod, hogy friss szoftverek? Ha pl. megvenném ezt a samu telefont, akkor gond nélkül tudnám frissíteni az OS-t rajta a legújabb androidra, nem? És onnantól meg már a legfrissebb szoftvereket is letudnám rá tölteni.
    Egyébként is minek az alap szoftvereket állandóan frissíteni? A számítógépen is ahány szoftvert eddig frissítettem, az a program sebességet eddig mind negatív irányba vitte (pl. Firefox). Igaz, hogy szebb, csicsásabb lett, több haszontalan funkció került bele, de sokkal lassabb már mint 5 évvel ezelőtt. Max. driver frissítésnek lenne értelme.

    Vagy mitől tud többet egy 50-60 ezer forintos telefon a kijelző felbontást nem nézve? Erre a kérdésre még most sem válaszolt senki, csak a pénztárcámmal szeretne mindenki gazdálkodni, mintha a mobil gyártók emberei lennétek...
    Ha az lesz a válasz, hogy processzorban, akkor szeretném azt is megtudni, hogy mekkora a különbség sebességben (és hol jelentkezik ez a sebességhiány) egy alsó és egy középkategóriás mobil között példákkal alátámasztva.

    Peace

Új hozzászólás Aktív témák