Új hozzászólás Aktív témák

  • Sezzy

    újonc

    Sziasztok!

    Telefont szeretnék venni és a segítségetekre lenne szükségem. Nem vagyok otthon a mostani technikát tekintve, ezért előre is elnézést,ha valami sületlenséget írnék. :)

    Amire használni szeretném: telefonálás, viber, magán e-mailezés (ha épp nem tudok géphez ülni), közösségi oldalak, filmnézés, fényképezés (ha nincs nálam épp a gép). GPS,ha szükségem lenne rá, DLNA, stabil legyen, ne kelljen állandóan ki-be kapcsolgatni. Jelenleg egy kis Galaxy minim van megérett bőven a cserére. :)

    A készüléket hosszútávra venném, nem vagyok divatvásárló, a lényeg, hogy tudjon mindent amire szükségem van és lehet a közeljövőben. Nem szeretnék fél táskányi tepsivel bajlódni, amit csak két kézzel lehet kezelni, persze valamit valamiért,de nőként is kényelmesen boldoguljak vele.

    Az ára olyan 90-100 eFt körüli legyen (persze,ha tudtok valami über jó telefont,de kicsit drágábban, vagy akár olcsóbban (ezt nem hiszem,de ha mégis :D ) , akkor azt is írjátok meg), lehet független, vagy vodás, vagy t-mobile-os.

    Amik szimpatikusak voltak a tesztek alapján:
    galaxy s4 mini (ez tetszett a legjobban)
    lg g2 (ez sem a fenti árkategória tudom)
    és ajánlották még a huawei p7-et (ez már más árkategória, azonban ha jól láttam az s4 mini jobb...)
    htc one mini

    Még egy kérdés: Szerintetek,ha netről rendelném függetlenül reális-e az ár, meg lehet bízni a kereskedőkben? (pl. S4 mininél 1 év garanciával 65 eFt körül volt, 2 év garóval viszont 89 eFt.) Ajánlanátok privátban, nehogy reklámnak minősüljön webshopot, ahol nyugodt szívvel vásárolhatnék, hazai garancia, számla stb.?

    Segítségeteket előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák