Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Ordeal #61183 üzenetére

    Netezéshez, zenehallgatáshoz egyéb mindennapos tevékenységhez nem kell drága telefon. Viszont ha komoly 3D játékokkal akarsz játszani, avagy komoly fényképezős ketyerét szeretnél, akkor mélyebben a zsebbe kell nyúlnod.
    Igazából 40 ezer forint felett kezdődnek a normálisabb készülékek. Ütésállónak egyiket sem nevezném, ahhoz kell venned hozzá valami masszívabb tokot ha meg szeretnéd óvni, de még ez sem garantált.
    kiindulási pontnak vegyük mondjuk az LG F6-osat. Igazából szerintem ez egy eléggé kompromisszummentes telefon. Navigálni jól fog tudni, játékokat is viszi rendesen, a kijelzője is megfelelő, az üzemideje kiváló. A tesztfotókat meg nézd meg itt az oldalon, hogy hozzák-e a kívánt szintet, szerintem eléggé tűrhetőek. A G2 mini az kábé ugyanez, csak annak az alján is vannak gombok, igazából komoly eltérés csak az árban van.

    A Windows Phone készülékekre nem tudom mennyire vagy vevő, de ott érdemes várni, hogy az új modellek is a kínálatba kerüljenek. Lumia 730, avagy 830 ha komolyabb kamerát szeretnél.

    De ha tényleg strapatelefonra vágysz, akkor ott a CAT B15. Érdemes megnézni youtube-on hogyan kínozzák ezeket. :D

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák