Új hozzászólás Aktív témák

  • aliens69

    csendes tag

    Sziasztok!

    Telefont szeretnék venni max 60000-ig. Úgy gondolom, hogy ennyiért már jó készülékeket lehet venni.
    3 készülékre szűkítettem a listámat. Huawei G620s , Alcatel One Touch Idol 2S , LG L90, de sajnos nem tudok dönteni, hogy melyik legyen.

    Még kínai telefonom nem volt eddig, ezért az 1-2-től kicsit tartok. Az LG-be a fényérzékelő és az értesítési led hiánya picit zavar.

    Az 1. számú választásom az Alcatel lenne, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak ezek a kínai készülékek.
    A második az LG lenne.
    A harmadik meg azért Huawei lenne, mert zavar, hogy 142 mm magas (igaz az alcatel is 136,5 mm, de picit zavar is, hiszen már az is elég nagy) és maga a felület se nyerte el a tetszésem, szóval akár ezt ki lehet húzni a listáról.

    Szóval marad az Alcatel és az LG. Ti melyiket ajánlanátok? Kinézetre mind a 2 tetszik egyébként.
    Az alcatel mellett a nagyobb kijelző, a jobb felbontás szól és nem sokkal nagyobb az LG-nél kb 5 mm-rel, csak nem tudom, hogy mennyire megbízható maga a márka.
    Viszont az LG-nek meg ott vannak Knock-os cuccai na meg a Q-Slide alkalmazások, na és persze a távirányító funkció.

    Olyan telefont szeretnék venni, ami felhasználó barát és megbízható és nem utolsó sorban a kategóriájának az egyik legjobbja, hanem a legjobb.

    Használnám szinte mindenre (telefonálás, közép kategóriás játékokkal való játszás, esetleg 1-2 felső kategóriás is szóba jöhet rajta, netezés, filmezés, gps, a kamera nem nagyon fontos, de azért ne nagyon csináljon már napközben vállalhatatlan képeket, az aksi 1-1,5 napot azért bírjon már ki). Fontos, hogy 60000 Ft-ért ne nagyon akadozzon már a rendszer.

    Az alcatel a telenortól lenne kb. 55000-ért, az LG meg függetlenül kb.59000ért.

    Segítsetek már, hogy melyik mellett tegyem le a voksom.Vagy egyáltalán abban, hogy melyik a jobb. Ha esetleg más ötletetek is van ebben a kategóriában, nyugodtan osszátok meg velem. Előre is köszönöm.

    Még pár óráig karácsony van, ezért boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák