Új hozzászólás Aktív témák

  • szatomi30

    tag

    Sziasztok! Melyik telefont ajánljátok ezek közül? A lényeg hogy megbízható legyen, de teljesítményben jó legyen ebben a kategoriában.

    Néztem a Huawei Ascend G620S-t, ez mindenbe megfelelne számomra (frissítések, kiváló hardver, szép kijelző, nagyon gyors), kivéve a nagy méret (4.5-4.7 lenne a megfelelő), és a külseje, ami nem tetszik. Illetve ez kapható a T-Mobilnál ami még + pont. 38k-ért tudnám megvenni.

    Néztem még a Xiaomi Redmi 1S-t, ez is nagyon tetszik, ez is megfelelne mindenben, szép kijelző, jó hardver, mérete, külseje is nagyon jó, DE a garancia, szervizelés az ami eltántorít ettől a telefontól.

    Szóba jött a Huawei Ascend G6, ebben a külső fogott meg, (hasonlít a P6-ra, ami nagyon tetszik, ez lenne az álom telefon, csak sajnos nagyon drága) de ennél a G6-nál pedig a kijelző nem szép úgy gondolom, továbbá nekem úgy tűnt hogy az anyagminősége sem olyan jó.

    Régebben volt még szóba Moto G de annak meg túl kicsi a kijelzője, (Moto G 2014 is szóba jöhet, de annál ugyan azt a problémát tudom felhozni mint a G620S-nél) pedig az is elég jó. Eddig a G620S mellett vagyok. Mit gondoltok, melyik telefon legyen? Olyat úgy sem találok ami mindenben megfelelne, mit áldozzak be? Garit, vagy azt hogy nem fér bele a zsebembe a nagy kijelző miatt? Köszi szépen a válaszaitokat!

    Tomi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák