Új hozzászólás Aktív témák

  • VD

    őstag

    válasz L@co #7386 üzenetére

    A Sensation alapjában lett elb@szva. Szar processzor és kevés RAM. A Sense meg annyira csiri-csáré lett, hogy szinte minden erőforrást felzabál. Gyakori, hogy egy-egy igényesebb cucc után a teljes felületet újra tölti. A gyári ICS sem lett rá egy habostorta. Látszik, hogy a HTC már magasról tett rá. Kipucolt ROM-mal elmegyeget. De mivel van nála jobb vétel már házon belül is, így felesleges foglalkozni vele!

    Az S2 1 év alatt nem égett be. Aki megvette sem akart elhinni, mert Ő is ugyanezt a baromságot olvasta. Non plusz ultra, hogy a samsung gariban cseréli.

    A P nagyon szép, nagyon jó, 2.3-mal, vagy egy főzött ICS-vel, amiből a Sony szarjai ki vannak kukázva. (meg most mindenki várja rá a megváltó JB-t) A vicc az, hogy a gyárilag ICS-es fostalicska Tipo,Miro, és J, köröket ver sebességben a 2 magos 2.3-ról frissítettekre (U, GO, Sola, P). Senki nem érti miért, a Sony support-on is ment az anyázás.

    Jó tanács! Ne a szintetikus teszteket, meg processzor tipusokat nézegesd! Vedd kézbe a cuccot (ha lehet egy már használtat. Ismerősét, gsm boltban használt darabot) és azt próbáld ki!

Új hozzászólás Aktív témák