Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben1117

    senior tag

    válasz Wa2x_ #7697 üzenetére

    Megpróbálok mindenkinek egyben válaszolni:

    @Wa2x_: jelenleg egy Galaxy S2-t használok, ahhoz is vehetnék 2000-es gyári akksit, de ilyen használatra az is kevés lenne szerintem. Utánaolvastam mindhárom telónak, arányosan kb. ugyanott lennék.

    @axioma: azért csak telóban gondolkodom, mert a tablet mellé nem szeretnék még egy külső akksit is hordozni. Nekem is eszembe jutott ez a megoldás, de letettem róla. A hordozható zsebwifi sem alternatíva, nincs külön adatkártyám és nem is jöhet szóba.

    @Švejk: Ace II-ről tesztet és tapasztalatokat is olvasgattam, max akkor jöhetne szóba, ha valami jó emelt teljesítményű akksit lehet venni hozzá, amúgy egy kaptafa a többivel, semmivel sem emelkedik ki.

    @HuMarc: ZTE Grand X In - mobilarenas tesztben ezt írták: "A telefon maximum fényerő, gyakori szinkronizálás és masszív használat mellett a nap végére halálközeli állapotba került." Bár nem tudom lehet-e hozzá erősebb akksit kapni.

    @bogyo112: csakis Android, más nem jöhet szóba. De ezt írtam is.

    @w333: "Normál vagy kevés használat mellett olyan 4 napig bírja az akku" - szerintem amit írtam, hogy mire szeretném használni, nem éppen felel meg ennek. :)

    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat és hogy időt szántatok rá, de sajnos nem jutottam közelebb a megoldáshoz. :R :R

    Ha további alternatíva felmerül, szívesen fogadom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák