Új hozzászólás Aktív témák

  • W1

    senior tag

    Sziasztok!

    - Árkategória. 15-20000ft
    - Használt vagy új? Használt
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Mindenképpen viszonylag hosszabb időre, anyagiaktól is függ.
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Facebook, Skype, Viber, kissebb játékok (MoonChaser, Pou, Subway Surf, esetleg ha tuningolva belefér, Most Wanted, de ez már csak ráadás lenne)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Igazából mindegy, Android előny, de szívesen használtam/használok WP-t, illetve BB-t vagy akár iOS-t is. Symbiant esetleg.
    - Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) Érintős előny, de nem feltétel.

    Több készülékre is gondoltam:
    -Nokia E52: E51-em volt, szerettem, ennek még jobban tetszik a külseje, jó anyaghasználat, de itt a (I)"Mire használnád"(/I) nagy része ugrana, és kényelmetlen lenne rajt a netezés, stb.
    -iPhone 3G: Szerencsével, egy kicsit strapáltabbat találnék, jó, megbízható rendszer, mivel Mac-et használok itthon is, így kompatibilitással nem lenne gond, ellenben régi nagyon, és soknak hibádzik a Wi-Fi, emiatt kicsit időzített bombának érzem.
    -BlackBerry: Konkrét típus nincs, 8900-asom volt, előny, hogy korrektul össze vannak rakva, de a mire használnám rész nagy része ugrana, mivel eléggé bonyodalmasak az appok beszerzése, mivel nincs érintő, nem a legkényelmesebb lenne.

    HTC Wildfire S: Eddig talán ez a legnyerőbb, viszonylag, jó anyaghasználat, összeszerelés, a többihez képest korrekt hardver, kis tuninggal majdnem tudnám hozni az SGS-em szintjét (bár a SGS 1.5GHz-n megy, de az alap szintjére lenne talán esély), amire használnám, minden beleférne, főzött romok is nagy előny, talán ez a legújabb a felsorolat közül, és tudnék 15k-ért egy kívül karcosat, ami elég jó vétel lenne. Egyetlen negatívum, amiért nem cserélek, hogy kicsi a kijelző. Tudom, hogy az iPhone kivételével a többinek kissebb, ezért is vannak azek háttérben.
    Tudnátok esetleg valami a HTChez hasonló telefont mondani, nagyobb kijelzővel? Szerintetek mit kéne tennem-vennem? A külső nem érdekel, karcok nem számítanak, legalább nem fog fájni a szívem, ha leejtem. :R

Új hozzászólás Aktív témák