Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Jenne #89844 üzenetére

    Ez a kínaizás tényleg vicc és fel is vázolja hogy ki mennyire van képben a dolgokat illetően... Röviden tömören inkompetens duma, már elnézést.
    A ZTE stb kategóriát még elnézem, még határeset de a Lenovo-t is, de egy HTC és Huawei kínaizása degradáló értelemben kiveri a biztosítékot.
    Tudod egyáltalán hogy a HTC mit tett le az asztalra amikor még sokan sehol sem voltak és hogy mai napig ott van a legjobbak közt, sőt szoftveresen felülmúlja jórészt őket, vagy esetleg volt már HTC-d? Nem, vagy nem csak az óriásvállalatok alkotnak nagyot és maradandót. Vagy hogy a Huawei távközlésben mit tett és tesz? Bár minek is kérdeznem mert egyértelműnek tűnik a hsz alapján hogy nem.
    A koreai márkák miben is különböznek? Pláne, hogy ugyanúgy van gyáruk Kínában...
    Ja és pl a HTC-n nincs a hátlapon hogy Kínában készült ellentétben az almás készülékekkel, de akkor úgy látszik az sem jó. Ajánlom figyelmedbe: [link]

    Lumia 640 DS jó választás, nem drága, minden kritériumnak megfelel és a Nokia-t vagyis Microsoft-ot nem is kínaiztad le.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák