Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz csaba1203 #91218 üzenetére

    miután az előző telefonálós telefonomat leamortizáltam, most egy 10 éves nokia 6230i-be tettem bele jobbhíján a kártyámat. A szolgáltatásai nekem elegek lennének most is, a drótos autó kihangosítóját nagyon szerettem.

    az a telefonom, ami most murgelt meg, egy nokia asha 300-as, azzal se volt túl sok baj, csak meg kellett tanulni beállítani. de pár hete elkezdett rakoncátlankodni az érintőkijelzője, végül tegnap totálkároly lett a touch screen. karc meg pixelhiba nem volt rajta, csak kezelni nem lehet érintés érzékelés nélkül.

    a másik telóm, ami androidos, az egy asus padfone 2. az szoftveresen katasztrófa. frissíteni nem lehet, mert egy betűben különbözik az sw verzió, gondolom a szolgáltatói hűség-lock miatt. nem nagyon hiszek benne, hogy egy alap androidot ez a proci ne vinne el rendesen még most is.

    mobilhoz nagyjából semennyire sem értek, nem is tervezem, így a rootolás nem opció. azt se tudom, lehet-e. de ha az derülne ki, hogy rootolni kell, akkor vagy eladom, vagy megy a polcra, mert ilyennel nem akarok foglalkozni.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák