Új hozzászólás Aktív témák

  • DR|FTK|NG

    veterán

    válasz kirisz #101330 üzenetére

    Szia.

    Tápegységre már kaptál ajánlást, ezért erről csak kevesebbet fogok írni.
    A Be Quiet! Pure Power 9 300W-350W(esetleg 400W, ez már az FSP Raider belsejére alapul, nem FSP EPN, mint a kisebbek, illetve a Pure Power L8 400w-ig - az afölött HEC gyártmányú). Ez az L8 utódja, halkságban ha:sonló, szintén három ér garancia van erre is.

    -VGA: FullHD-ra szerintem még egy ideig elég lesz a 2GB, legalább is ennél az erőkategóriánál, de a több VRAM nem rossz. :N A vélemények alapján hang ügyileg rendben van, de nem a leghalkabbak közül való.
    -CPU hűtő: megfelel az Intel gyári hűtő is, de ha halk gépet akarsz, akkor én tennék bele valami jobbat. Topikja: [link]
    -Ház: semmilyen információt se találtam róla az interneten, én inkább maradnék a bevált házaknál, pl a Cooler Master N200-nál.
    -RAM: Én vennék bele 2×4GB HyperX Fury vagy Corsair Vengeance LPX RAM-ot, a 2133MHz-es is elég ebbe a gépbe - magasabb órajelen nem fog menni ebben az alaplapban, mert a proci max 2133MHz-et támogat, illetve az alaplap nem támogatja a RAM tuningot. Ha van esély arra, hogy idővel 16GB kerül bele, akkor én elgondolkoznék egy darab 8GB-os modulon is.
    -Én még beletennék egy SSD-t is, utána nem akarnál visszaülni SSD nélküli géphez. :K


    TechN7ne(#101331)
    Örülök, hogy végre találtál egy Neked tetsző tápegységet. :)) :D

Új hozzászólás Aktív témák