Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr KO

    csendes tag

    Azért elég gyászos a jelenlegi tápegység felhozatal... és nem csak a tápegységek tájékán van termék hiány.
    Szükségem lenne egy 650 Wattos fehér színű tápra egy fehér konfighoz, de már kezdem megbánni, hogy belementem egy ilyen gép építésébe, mert szinte semmit sem lehet kapni hozzá. Ha mégis, akkor azt csak horror áron.
    Szóval fehér 650W táp, gondoltam végig nézem a "kedvenc márkáimat", FSP: semmi, Seasonic: semmi (csak 850 wattól), Corsair: semmi (csak 850 wattól), Cooler Master: 1 darab találat. Utóbbit pár helyen találtam, azt is 55-60 ezer körüli áron. Gondoltam ezt ennyiért vegye meg az, akinek 6 anyja van... Sebaj, nézzünk feketét, a fehér házban a lemez eltakarja, úgysem látszik, max a fekete kábelek, de most már nem érdekel az sem. Fekete 650 Wattos táp, ami pár éve még 20-30 ezer között volt FSP Hydro G GD GE, ezek most 40-60 ezer közti áron mennek, ha egyáltalán lehet kapni ?!?!? Nóóórmális, Margit?!?! Pl az Oázis keresőjébe beírod: "fsp hydro", akkor a webáruház szépen kilistázza a tápokat és szinte mindenhol azt látni, hogy "Jelenleg nem elérhető", de más webáruházakban is ez a helyzet. Nincsenek tápok, készlethiány van, amit meg lehet kapni, az nagyon magas áron kapható.
    Ha valakinek van ötlete, hogy mely gyártók termékeit érdemes még megnézni, akkor köszönöm a segítséget!
    (Megkerestem egy korábbi tápos rendelésemet: 2019. dec. - FSP HYDRO GD ATX gaming tápegység 550W 80+ Gold BOX HGD550 - 26 217 Ft)

Új hozzászólás Aktív témák