Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxbury

    őstag

    Sziasztok. Nekem volt problémám a 400-as Chieftec iArenaval (GPA-400S), mert elfogyott a táp a húzott az Asus 6850 V2 (940/1100), meg egy 3.2-es X4-es alatt. Mint később kiderült a probléma ennél a tápnál az volt, hogy nem szabad a 6 PIN-es csatit rákötni a videókártyára, mert az a kör nem bírja el ezt a terhelést. Mivel ennek a videókártyának 2 darab 6 Pines csati kéne, azzal a táppal ezt nem lehetett megoldani, mert összesen csak 2 db molex csatlakozó van a tápon, tehát nem lehet megoldani a gyárilag adott átalakítókkal sem a kártya áramellátását, mert 4 darab molex kéne a tápon hozzá. Sata-->Molex átalakító meg nem létezik állítólag.

    Így vettem ma egy Chieftec 550W-os tápot (CTG-550-80P). Kb 5-ször olyan nehéz, mint az iArena volt, 3-szor akkora kondik, meg trafó van benne. Meg ugye ott a 3 év gari is. +Ugyanolyan csendes, mint az iArena volt. Szinte hangtalan.

    Ezen már 2 darab 6 PIN-es csati van gyárilag, ezekről üzemel a 6850.

    Ráküldtem egyszerre a Prime 95 Blend tesztjét + a Furmark Stress tesztjét, tehát ténylegesen teljes terhelésen ment az egész rendszer mintegy 20 percig.

    Tökéletesen viselte a táp, minden korábbi probléma megszűnt. + 20 perc után is teljesen hangtalan volt!

    Tehát ennek a szériának már bírja a 6 PIN-es köre is a terhelést bőven.

    Köszönöm azoknak, akik ezt a szériát ajánlották, nem bántam meg, hogy megvettem. :)

    | Galaxy S23 256 GB | Watch5 Pro |

Új hozzászólás Aktív témák