Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyno

    veterán

    válasz Tothgera30 #3176 üzenetére

    A szóban forgó Csifinek pedig FSP400-60GLN beütése van, akkor inkább FSP újonnan.

    Köze nincs hozzá, kábel is van elég rajta, sőt elég szépen elvan látva harisnyázott a 24pin is, hosszúak a kábelei, tehát ezt a mondtatot vagy én értelmezem rosszul vagy csak nagyot akartál mondani, 400-as GLN meg a Csifi ctg500 ég és föld....erőben kábel körítésben, mindenben.
    Éppen nem olyan rég egy kedves ismerősöm, sajnos kénytelen volt eladni a hx650-t mert megszorul anyagilag, és helyette egy CTG600-t vett, már előre elvolt keseredve hogy milyen hangos lesz, hát nagyon kellemesen csalódott alig van egy kicsivel több hangja mint a hx650-nek és ez bizony elég halkságot sugal. i7 930@3,6ghz;3*2gb g.skill;1SSD+3HDD és egy radeon 5970-es, és emelett halkan teszi a dolgát, persze furmark+prime95 alatt emgjön a hangja a tápnak, de ott már visíta kártya is, továbbá ott már igen csak előbújt a hangja a hx650-nek is.

    Igen, vadászni kell, és jó tápot, áron megvenni, azért is harcolni kell, ahogy az életben mindenért.

    Erre inkább nem mondok semmit, de elég ha a pénzért harcolok, ha nekem 2-3 napon belül kell táp és nincs cx400, akkor mit tegyek ne vegyek semmit? Tehát erre írtam hogy hülyeség.

Új hozzászólás Aktív témák