Új hozzászólás Aktív témák

  • wd.taz

    aktív tag

    válasz djfules #36477 üzenetére

    Már persze ha szabad, had kérdezzem meg, hogy mivel foglalkozol? Dolgozol már, mi a szakmád, vagy tanulsz még, ha igen akkor mit?

    Félreértés ne legyen, én sem vagyok "szakértő", sok évnyi olvasgatás és az itteni kollégák véleményei után kialakult bennem az a kép, hogy hogyan is fest egy jó táp. Ha visszaolvasol kicsit láthatod, hogy én is a minap kérdeztem meg tőlük, hogy a jelenlegi tápom elég lesz-e az új VGA-hoz és a tuninghoz.

    Kb. három éve olvasgatok itt a Pron különféle fórumokat és sokat tanultam. Másfél éve kb. voltak itt olyan tesztek amikor egy jó nevű tápot kinyitottak, hogy lássák ki is gyártotta azt és meglepődtek azon, hogy valami nagyon gagyi bele volt neki, gagyibb mint egy Codegen, mindehhez borsos árcédula társult.

    Mert a Kínaiban vásárolt cipő biztosan nem olyan jó minőségű mint egy Adidas. Ez tény. Viszont van olyan típusú Nike amit hiába adnak bazi drágán, olyan reták mint a kínai és annyit is bír.

    Vegyél egy Chieftec CTG-450-et vagy egy CTG-500-at (ha annyira ragaszkodsz a számokhoz) az biztosan kiszolgál jó ideig és még a tuningot is elbírja.

    [Táblázat]

    Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /

Új hozzászólás Aktív témák