Új hozzászólás Aktív témák

  • tornas

    őstag

    válasz tornas #52909 üzenetére

    Megtaláltam azt a bontott tápot (Akyga vagy M-tech lehetett Linkworld belsővel), aminek a főtrafóján láttam a YC jelölést. A hasonlóság nem teljes a trafó jelölését illetően, így nem mondanám első blikkre, hogy ebben az Enermax-ban Linkworld belső lenne.

    Más:Most bontottam egy Logic 500 W-os (nem Modecom Logic) tápegységet, ami kétágas 12 V-al rendelkezik. A legszebb a dologban, hogy a CPU 12 V-ját egyetlen egy darab 470 mikroFarad-os, KSC márkájú kondi szűri, valamint a másik ágat is szintén csak egy darab 470-es KSC puffer szűri. :Y :W Mondanom sem kell, hogy semmi köze az 500 W-hoz, meg aztán a panelján is ott díszeleg a 300 W-os jelzés is. Egyébként is teljes egészében alul van méretezve a tápegység, SG6105ADZ vezérlővel ellátva. Az elektronika gyártója számomra ismeretlen, valami CQC lehet.

    Eléggé "lerobbant" állapotban (eredetileg 2009.07.28.-án gyártották le a panelt) került hozzám: a nyák erősen megbarnulva-->megpörkölődve, a teljes kondi készlet megpupulva. Javítható lenne, de a hitvány (meg a megbarnult nyák miatt is) minőségére hivatkozva inkább elbontottam. :)

    "Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

Új hozzászólás Aktív témák