Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz aginor #8972 üzenetére

    Épp emiatt szerepeltettem mellette a PH-s linket, amiben hasonló konfigot teszteltek... :U amúgy meg, ahogy írtam is, a saját gépemet pötyögtem be a kalkulátorba, ezért kerestem éppen ezt a tesztet, hogy legyen mellette egy műszeres mérés is (igaz, a proci és a VGA nem teljesen pontosan van megadva a kalkulátorban, csak széria szintjén, de a lényeg, vagyis hogy mennyire nem érdemes az ilyen kalkulátorra adni, épp eléggé látszik. Mint ahogy a te esetedben is látszik :) ) És a célom éppen ez volt.

    Mod: volt a gépemben Radeon 3870 is. Ilyet nem találtam a kalkulátoros listában, de ez alapján a 4830-cal vetettem össze. 362W-ot kaptam...namármost, 348-at tud 12V-on a tápom. És padlógázas terhelésnél, tuning mellett (ami ugye ebben a kalkulátorban megint kiesik, és fogyasztásnövelő) semennyivel se nőtt a hangja, nem melegedett...magyarán meg se erőltette magát. Pedig a kalkulátor tanácsát követve feküdnie kellett volna :D

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák