Új hozzászólás Aktív témák

  • melega

    őstag

    Szerintem ez a rész jó volt, de az előző két rész hangulata jobb, de meg több bennük a kihívás. Jó lenne ha az exodus folytatásába raknának olyan bossfightokat mint a last lightban voltak.

    Halljátok a legtöbb mai játék a Dark souls, Nioh, Sekiro játékokhoz és gyenge másolataikhoz képest eltekintve 1-2 túlélőhorrortól hard fokozaton sem kihívás, és a bossfightok is olyanok.

    Hangulatban sem olyan jók mint a régiek.
    Ez a véleményem.

    Egy 15 éves íjász ismerősömet azért vette neki az apja a Homefront Revolutiont meg AZÉRT engedi Unchrted 1-el, meg Metro 2033-al játszani mert nem a tanulás mg a viselkedés rovására megy.

    Erről elhiszem hogy számítógép szervizesek, meg játékokból kiöregedett számítástechnikatanárok meg internetszolgáltatók megdolgoznak a pénzükért de:

    Be vannak szarva az említett Homfront meg Uncharted 1 játéktól hogy mindenki olyan agresszív lesz mint a kúr.a nehéz soulsborne játékoktól meg könnyen összekavarja a valósággal és mi nem süllyedünk el a föld alá.

    Szerintem a többség felnőtt játékosok többsége ezektől az unalmas dedósoktól nem lesz meg amelyik egészséges külön tudja venni a valóságtól

    Ilyenek mint VR Pisti meg Videójáték Zsolti halálra unják ezeket, meg nem élethűek.
    Sokan ezt el sem hiszik.

    Meg akik az említett szakemberekre hallgatnak az a bajuk hogy nem szégyellünk ezekkel az unalmas dedósokkal játszni, saját felnőtt gyerekeiket eltiltanák tőlük..

    Szerintem gamepod fórumáról egyből repülnének.
    Ezért is nem mennek bele.

    Mi a véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák