Új hozzászólás Aktív témák

  • vicamuso

    tag

    Sziasztok!
    Nagy dilemmában vagyok és nem sok leírást találtam erről a web-et böngészve.
    A dilemma alapja, hogy jelenleg van egy kb 6 éves LG Smart TV-m, és ehhez vajon van-e értelme venni ilyen csudi Smart TV box-ot?! A jó öreg WebOS 2-n szinte minden van jelenleg (Netflix, HBO GO, IPTV app-ok) ami fontos és használom. HBO GO esetén tapasztalom, hogy már-már kevés a TV memóriája és eléggé nyögvenyelős az app töltése, filmek indítása, ráadásul egy kalap hulladék alapból Smart TV-n az HBO GO app.
    Tervben van a TV csere is közeljövőben, de nem tervezek Android TV -vel szállított okos TV-t venni. (ráadásul elég kicsi gyártói szegmens és maradnék márkahű azaz LG TV-nél)
    További dilemma, hogy nem nagyon akarok még egy távirányítót a TV mellé. Olvastam, kutattam, hogy elméletben a CEC miatt alap dolgok kezelhetőek 1 távirányítóval is (be-ki kapcsolás), de van Google Home is amibe a kinézett KM6 beintegrálható. Tud egyébként mást is a CEC vag csak a ki-be kapcsolás megy. (Van CEC támogatása a LG TV-nek)
    Ti mit gondoltok, van értelme venni egy KM6-ot a Smart TV mellé, vagy engedjem el, mert a közeljövőben úgyis cseréssé válik a TV? :)

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák