Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Theory66 #114716 üzenetére

    A játékokat is eléggé különböző időszakokból válogattad össze, tök más gépigényeik vannak, többet ezek közül egy korábbi konfigomon toltam.

    De egyébként ezek közül a CoD 1-2, FEAR, PoPWW, MOHAA és MOHPA, RTcW, Max Payne 1-2, SW Jedi Outcast és Academy, CS 1.6 (meg mint említettem Source), Warcraft 3, Sacred volt meg. Age of Empires-ből melyik részt nézted? Szerintem ezen a vason még toltam az AOE 3-at. Azt már nem tudom melyiket milyen beállításokkal vittem, mert mint mondtam volt ami már ment a korábbi gépemen is.

    A HD 2900 XT valóban kicsit fiatalabb, az már bőven az X800 után jött.

    Ha most lennék 2004 környékén, akkor biztosan egy 3 Ghz feletti Pentium 4-et vennék (HT még felesleges volt játékhoz, csak a nyers bitang erő számított), egy Radeon 9800 XT-vel (szerintem ebből még nem volt 512 MB RAM-os, csak 256 MB, de ez nem biztos), 2 GB RAM bőséggel elég lenne. Alaplapból meg ami éppen akad foglalat ügyileg és minél gyorsabb DDR-t támogat. De akkor még nem volt ilyenre pénzem, középsulis voltam. :D Örültem, hogy diákmelóval futja a 9600 XT-re és legalább nem a 128 MB-os jött ki. :DDD

    (#114717) SyMbioTe: Bizony, baromi jó játékok voltak. Pont ma fejtettem ki egy másik topikban, hogy szerintem a videojátékozás aranykora kb 2004-ig tartott szerintem, addig készültek igazán kreatív játékok. Azóta csak futószalag meg interaktív mozi van, egyre kevesebb valódi játékidővel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák