Új hozzászólás Aktív témák

  • Deylath26

    csendes tag

    válasz SyMbioTe #114888 üzenetére

    Köszi a választ SyMbioTe! Időközbe jött az infó, hogy HDD az van, szóval -14k lejön belőle, így annak helyére lehetne egy erősebb processzort nézni. Viszont ahogy látom, FX-ek nem jöhetnek szóba, mivel az AM3+ os alaplapok nem támogatják a DDR4-et, habár öszintén szólva nem tudom, hogy mennyi a különbség a DDR3 és DDR4 között, hogy megérje-e mondjuk egy FX-8300 as lehetőséget eldobni ezért ( ha áldoznak rá még ennyi pénzt )

    Szóval milyen erősebb procit ajánlasz ( hozzá alaplap ha kell )?

    + Esetleg, ha valaki tudja: Mekkora teljesítménykülönbség van általánosságban, egy 950 Gtx és 7850 között? Mert számomra meglepő az, hogy 950 et cserélni kéne egy év múlva, mikor a 7850-em jól optimalizált és jól kinéző játékok ( DA:I, Witcher 3 ) még magas beállításokkal futnak 30FPS en. Habár elég sok optimalizálatlan játékkal találkozom mostanába.

    + Mi a vélemény, a mostanában kapott hűtőkről a procikhoz? Vagy még mindig az a helyzet, hogy nem is adnak vagy csak egy elég rosszat? Csak mert ezt is bele kell venni a későbbi költségvetésbe ( vagy legalábbis későbbi alkalomra ), habár tuti nem lenne meghúzva a proci.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák