Új hozzászólás Aktív témák

  • Zotyko

    csendes tag

    Sziasztok!

    Karácsonyra asztali gépet szeretnénk venni a feleségemmel. Olyat szeretnénk, amin nagyjából elfut minden játék, nem baj, ha nem minden maximális felbontáson, csak normálisan, és nyilván jó lenne, ha minél megbízhatóbb, tartósabb gép legyen, hogy mondjuk a következő néhány évben még közepes/alacsonyabb beállítások mellett el lehessen futtatni rajta a dolgokat. Ja és még annyi, hogy lehetőleg évek múltával fejleszthető legyen! :)

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Elsősorban játék, hétköznapi felhasználás, filmnézés, stb.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?ú
    Nincsen semmink, teljesen nulláról szeretnénk egy jó kis gépet.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Minden kéne, monitor, egér és billentyűzet is. A monitorból egy normálisat szeretnék, ami nem a legdrágább, de évekre megfelelő lesz mindenre. Egérből is billentyűzetből bőven jó valami egyszerűbb de megbízható, kényelmes. Casual játékosok vagyunk a feleségemmel, nem kell semmi extra.

    4. Mennyi a kereted rá?
    280.000 Ft a teteje. Ebbe bele kéne férjen a monitor, egér, billentyűzet is. (Ha azt mondjátok, hogy ugrásszerűen jobban megéri 300ezerért, akkor nyilván annyi még beleférhet, de ha nincs nagyon jelentősége jobb lenne 280 körül maradni.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
    Nincs monitorom, az is kell, egy olyan normális, íróasztalra való monitort szeretnénk, amin kellemes játszani, kellemes nézni. Nem akarok 4K-ban játszani meg ilyesmi. :D Azt a monitort szeretném, ami szerintetek egy remek vétel lenne nekünk.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Semmi ilyesmi, a külső mindegy. :) Legyen masszív, és ha lehet olyan helyről lehessen beszerezni, ahol előre összerakják nekem.

    Még egy kérés, miután írtatok egy választ egy összeállítáról kérlek pár mondatban írjátok meg, jellemezzétek hogy szerintetek milyen gép lesz ez, mire elég, mit gondoltok, ennyi pénzből reális-e amit szeretnénk!

    Nagyon köszönök minden segítséget! Király ez a fórum! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák