Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz vond #13701 üzenetére

    Volt mar egy gepe, de lapost vett, es az asztalit a Nagymamájának adta, de megy koleszba es a lapos bedoglott, - ma hozzak hogy nezzem meg - es ezert kell egy uj gep.
    Az elozo gepbe is AMD BE proci van, csak gyengebb mar elfelejtettem a tipusat, ezelott 3 evvel lett osszerakva. Jatszani fog az biztos, de kell a nativ 4 mag programokhoz is nezegettem en is teszteket Intel vs AMD F1 de csalodtam. Pl a AMD F1 4100 teljesitmenye egyenlo az en jelenlegi 3 magos procimmal csak mig az F1 29 K, addig en 19 K-ert vettem az enyemet. Oliverda cikkeit is olvastam, hat az AMD megfizetheto aru Bulldozer sorozata siralmas.
    Azert legyen mar kikotese ha tobb mint 150 K kell kifizenie egy egyetemistanak.
    Az aprobol eleve meg en sem szeretek vallogatni procit, mert nem hiszem el hogy pl 10 emberbol senki nem huzza a procit, tudom hogy az Intelnel limitaltak a tuningolhato CPU-k.
    Ma jon egyeztetni, es az AMD melle szeretnek alternativat mutatni, ezert kerdeztem, lenyegeben a gep mar papiron ossze van allitva, ezert irtam csak a lapot es a procit, mert a tobbi mar fix. Ha rabolint mar megy is a rendeles.
    Ezt a lapot megnezem ASRock B75 Pro3

    (#13702) balpis

    alaplap: ASROCK B75M-GL ~16k
    CPU: INTEL Core i5-2320 3.00GHz 1155 BOX ~45k

    Koszonom a tippet, majd megprobalok faragni valamin 5 K-t es ugy konnyebb rabeszelni, foleg ha majd mutogatok teszteket. A lenyeg a nativ negy mag sajnos ehhez ragaszkodik,
    es szerintem valahol igaza van, mert nem egy evre veszi a gepet. Majd ez is ok lesz arra hogy mondom neki, az Intel a jovo.

Új hozzászólás Aktív témák