Új hozzászólás Aktív témák

  • Siszibatya

    tag

    válasz Dareiosss #139041 üzenetére

    Szia ! :D

    Igen látom , de nem egy teljesen új nemrég kijött RTX 2060 6GB-os kártyából indultam ki ,hanem egy eleve 4GB szereltből pl. gtx 1050Ti ből . A 2060 6GB kb egy Gtx 1070 / 1070Ti 8GB szintet hoz , idővel meg is haladhatja ha jól optimalizálják rá a szoftvert és a játékokat .

    Egy witcher3nál, assassin originsnél , mass effect andromeda-nál már kijön a különbség elég rendessen . Nem mindegy milyen játékot veszünk alapul és mennyire van jól optimalizálva .

    Nekem ez a véleményem :

    De ha már az elméletet követem akkor egy gtx 970 is elég lehet ami szintén 4GB szerelt , amiből azthiszem 3,5GB tudott felhasználni .

    Átlag 60fps alatti érték főleg ilyen 35-40fps vagy kicsit több fps igen döcögős tud lenni synces monitor nélkül .

    Én már 2017ben sem 2019ben végképp nem ajánlanék hosszútávra 4GB-os kártyát. A folyamatos játékélményt igencsak korlátozni tudja helytelen beállításokkal.

    Ez attól is függ , hogy ki milyen beállításokat használ és vannak olyanok is akik full ultra grafikát várnak el egy gyengébb kártyától is és magasabb fps-t 60nál ,de nem ezzel fognak szembesülni a valóságban . Maximum akkor ha visszaveszik a grafikai beálításokat .

    A minimum fps a lényeg , mert ha ezt eléri ill. lecsökken ilyen szintre ,akkor belagol elég rendesen . Ahhoz hogy magas és stabil legyen az átlag fps egy erősebb és 4GB ramnál több rammal szerelt videókártyára van szükség .

    Freesynces monitorral , aminek a tartománya 35-144Hz és G-syncesként is használható és szintén jó lessz ez a tartománya avval kompenzálni lehet az alacsony fps számot mivel szinkronba kerül a videókártya és a monitor.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.: Tamás

Új hozzászólás Aktív témák