Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kocsiska15 #147979 üzenetére


    (#147979) kocsiska15
    Szia!

    Táp: Hát azért nem éppen kedvelik az iulyen ingadozásokat az alkatrészek. Nem rossz ötlet, hogy előbb-utóbb beszerezz egy szünetmentes tápot. Akár kicsit később.
    SSD: Annyira padlón vannak az árak, és kicsi a különbség az egyes kapacítású SSD-k között, hogyha van egy minimális plusz pénz, megéri nagyobbat venni. Később jól jön még az. Helyből sosem elég.
    Az M.2 2280 az a szabványra utal. Van 2,5"-os Sata (picike kis téglalap alakú izé), meg van az M.2 (lapos, hosszúkás) szabvány. Utóbbi kevesebb helyet foglal, és egyes példányok papíron gyorsabbak, de a gyakolratban ritkán jön ki a haszna. A 2280 az a fizikai méretre utal (ez is szabványos) 22mm*80mm.
    Programokból mehet minden, de elsősorban rendszer, utána vágóprogi + nyers fájl (többi menjen a HDD-re) és ha ezek után mara hely, akkor játék.
    Én ezt venném: [Cuical MX500 500Gb]

    HDD: Ahogy érzed. Te tudod, mennyi helyre van szükséged, ez nagyon szuibjektív. Nekem van 128+500Gb SSD a gépben, meg egy 2Tb-os NAS. És egyiok sincs tele.

    Ram: Ez legyen. Pont. :D
    Különsbég lehet a színe, az időzítése, az órajele, sokszor csak apróságok.

    Hűtő: Igen, felszerelik.
    Alpenföhn Ben Nevis Advanced / Alpenföhn Sella pl. az olcsóbbak közül.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák