Új hozzászólás Aktív témák

  • kocsiska15

    tag

    válasz Paxker315 #148358 üzenetére

    Köszi a választ :)

    Igaz, hogy amit az alaplapi részről írtál annak a nagy részéről fogalmam sincs mit jelent... :D
    (gyak. az jött le, hogy a Pro4 az egy jó lap, de a Mortar Max kevésbé kompromisszumosabb? megintcsak bocs ha hülyeség :D egyébként nem tervezek "hozzányúlkálni")

    Ami a VGA + Monitor dolgot illeti:
    Ez elég bonyolult de fontos dolog, mivel mindenből most újítok és nagyon le vagyok maradva, de ezt a kettőt egymáshoz kell igazítani. Tegnap éjszaka lecsekkoltam pár videót meg kicsit utána olvasgattam amiből NEKEM nagyon leegyszerűsítve ez jött le:

    Ha GTX 1660 Super / Ti: akkor a monitor FHD, 144Hz, max 24"

    Ha RX 5700: akkor a monitor lehet 2K, 144Hz, nagyobb méretű

    [nekem az IPS panel a szimpi, a FreeSync az opciós talán.., valamint 144Hz ajánlott ma már mindenképp]

    szóval én kb. így látom :D de szívesen fogadok véleményeket, főleg mivel itt mindig kapok választ :K a monitoros topikban még mindig nem kaptam sajna

    Ja, nekem nem fontos, hogy az FPS szám mindig tökéletes legyen (nem játszom kompetitíven, ha meg multizok /pl. Apex Legends/, akkor hajlandó vagyok levenni a grafikai beállításokat természetesen) - de szeretném ha simán és szépen futna a játék (és a felvétel) még egy jópár évig :D

    Aztán a boltok sem könnyítik meg nekem az összerakást:
    A PCX-en többször is belefutottam olyanba, hogy nem találtam náluk a kiválasztott hardvert, (az Ipon-ban nem nagyon bízok jelenleg + eléggé magasak az árak)
    Az aqua.hu-n pedig szinte minden megvan amit csak néztem - viszont nagyon furák az árak (pl. SZERINTEM a minimum legjobb Super a "Gigabyte GeForce GTX 1660S 6GB OC videokártya /GV-N166SOC-6GD/" - 93e. Ft , míg a minimum legjobb 1660 Ti a "MSI GeForce GTX 1660 Ti 6GB VENTUS XS 6G OC" - 99.e Ft ... ez azért nem túl nagy különbség. És a legtöbb Ti 100e. fölött van, ami megintcsak magasabb ár...)

    Továbbra is köszi a türelmet! :D

Új hozzászólás Aktív témák