Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz arcitec #148716 üzenetére

    Nem gond, megvitathatjuk.

    A mondat: "de régi a platform, nem túl erős a proci, inkább javasolt lenne "elengedni a kezét"
    Részenként:
    "régi a platform": Ez szerintem objektív tény, 3. generációs Intelről beszélünk, most pedig 9. generáció kapható jelenleg, és közeleg a 10. Mi ez, ha nem régi?
    "nem túl erős a proci": Ezt sem érzem kivetnivalónak, hisz tény, hogy még a maga korában is volt ugyanebbe a foglalatba megvehető, erősebb mainstream proci (nem is 1, hanem több), a későbbiek és a jelenleg kaphatók pedig még erősebbek. Mi a gondod ezzel?
    "javasolt lenne elengedni a kezét": A meglátásom szerint érdemes eladni a mostani félkonfigodat, mert még viszonylag van piaca, és még értelmes pénzt lehet érte kapni. Mindemellett nagyon jó áron juthatsz új, modern, fejleszthető félkonfoghoz, teljes garanciával, és kevés ráfizetéssel. Mi a gondod ezzel?

    A válaszod:
    "A nemében a lehető egyik legjobb konfig" - Igen, volt akkor.
    "még ma is bőven megállja a helyét" - Van olyan felhasználás amire jó még ma is ez tény, de ha gamerkedni szeretnél, akkor egyáltalán nem ideális, se a 4 fizikai magja, se az egyszálas, se az összteljesítménye. Bizonyos játékok elfutnak vele, de csak olyanok, amiknek elég a 4 mag, valamint az általa nyújtott teljesítmény.
    "Abszolút nem kidobandó" - Egy szóval sem mondtam ilyet :N , szerintem sem kukába való, hanem érdemes cserélni, mint ahogy már előzőleg leírtam.

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák