Új hozzászólás Aktív témák

  • LetterT

    újonc

    Üdv mindenkinek!
    Egyelőre megy a dilemma, hogy notebook legyen vagy asztali gép és szeretnék mind a kettőre valami "kézzelfogható" megoldást kapni, ami alapján lehet dönteni.
    A noti ajánló topikon már túl vagyok, most jön a PC :). Ebben kérném a segítségeteket, hogy az adott keretben milyen lehetőségeim vannak.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?

    Mindkettő, de fő prioritás a multi lenne. Ha esetleg PC-re esik a választás és játékra, szeretnék streamelni is. Munka tekintetében főként office, hardcore böngészőhasználat, kisebb videók és képek szerkesztése (marketing anyagok).

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    Jelenleg csak monitorom és egyéb perifériák vannak.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    Mindenre am egy PC-be kell. 16GB RAM mindenképp kell, 500-as ssd. HDD-ből elég a 1TB is (de jó lenne ha később tudnék betenni még egy vinyót ha kevés lesz).

    4. Mennyi a kereted rá?

    Bruttó 270-280.000 a maxmimum keretem.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)

    VA paneles, Full HD-s monitorom van, HDMI-vel csatlakoztatva.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

    Igénylem a minőséget :) Ez alatt azt értem, hogy szeretem ha valamiben minőségi gyártó, minőségi terméke van. Inkább áldozok a teljesítmény oltárán, de ami össze van rakva az megbízható, strapabíró legyen, jó minőségű és a lehető leghosszabb garis.

    Abban még szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok segíteni, akkor ajánlhattok itt megbízható helyet/helyeket, ahol megvásárolhatom?
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák