Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz #93556992 #153000 üzenetére

    Ajjjajjj. Itt valami nagyon félrement!
    Kb. olyan, mintha valamilyen komplexusos ember, mindenhonnan támadást várna...

    A kérdéseim sem támadóak nem voltak, sem pedig hátsó szándék, gondolat nem volt bennük, valós érdeklődés volt, hiszen:
    - Áruld el, hogy pontosan mire használod a gépet! - Nem tudjuk mire kell, mit jelent számodra a minden :F "A Word, Excel-től a Call of Duty legújabb részéig" - Ez nekem közel sem egyenlő a mindennel. Ami számodra mindent jelent, az másnak közel sem kell, hogy ugyanazt jelentse! Nem véletlenül van az Összefoglaló kérdéssora, hisz a felhasználás ismeretében tudunk ajánlani, vagy véleményezni egy adott konfigot.
    - Csak az eDigital-nál lehet vásárolni? - Ezzel is segíteni szerettem volna, hogy olyan alkatrészeket nézzek, ami kapható az adott boltban, ha ez lenne számodra a preferencia...
    - Nem igazán jó konfig. - Nem a gépházzal foglalkoznék elsősorban, sokkal fontosabb alkatrészeken változtatnék (pl. táp, CPU, ram, stb.) a kért információk függvényében.

    "Azt hittem kapok rendes választ... na mindegy..." - Azt hittem, nem olyan nehéz feladat válaszolni az Összefoglaló kérdéssorára, de mindegy...

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák