Új hozzászólás Aktív témák

  • fehervari795

    csendes tag

    Sziasztok.

    Szeretnék egy új asztali gépet, amin tudok kicsit játszani, irodai munka és filmezés mellett.

    Tudnátok ajánlani egy konfigot?

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Assassin's Creed első körben a régebbiek menjenek el mondjuk 2015-16 bezárólag. Unity, Syndicate. Emellett FIFA, GTA, Need For Speed. Játékon kívül sima office plusz filmezés.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Toshiba P300 3TB HDD
    Be quiet! Shadow Rock 2 CPU hűtő ha befér egy mATX házba és kompatibilis az új alaplappal.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    CPU, alaplap, táp, ház (mATX szeretnék), SSD 512GB (m.2est szeretnék), RAM, ha belefér VGA a keretbe akkor akár használt is jöhet, de nem fő szempont, későbbi vásárlásra tervezném. Mondjuk 1-1,5 év múlva.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Egy jó alapot szeretnék amibe már csak egy VGA kell később az újabb játékokhoz. Minél kevesebből jön ki annál jobb, de a nagyon max. legyen 200k.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    FullHD 1920x1080 Dell P2214H monitor DisplayPort, DVI és DSUB csatikkal. Amikor megvenném a VGA-t ezt is cserélném szerintem 24 vagy 27esre.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem vagyok elkötelezett, a ház mindenképp mATX legyen, nem kell csillivilli, szivárvány szín. Letisztult egyszerű, célszerű, minimál stílusú legyen. Az előlapi csatlakozók valóban előlapiak legyenek vagy esetleg a ház tetején, de ne az oldalán. Üveg oldal ha van jó ha nem se baj.

    Előre is köszönöm a segítségeteket.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák