Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz Gemba #156498 üzenetére

    Szívesen.

    Általánosságban javaslom neked, hogy NE ragaszkodj egyik márkához sem, mert minden gyártónak vannak jól és kevésbé jól sikerült termékei, tehát nem biztos, hogy ha XY platformon "C"-gyártó lapja, VGA-ja jó volt, akkor ZZS platformon is jó lesz!

    Az MSI pont ajánlott AM4 platformon, nagyon jó lapokat hozott ki, ám nem olcsók. Az első igazán ajánlott lapjuk a B450M Pro-VDH Max lenne, de árban jóval odébb van az S2H-tól.

    MSI GTX 1660: sajnos, ez is kicsit odébb van árban. A "leggyengébb" a Ventus XS, jobb nála az Armor, és a legjobb a Gaming X. (vigyázz, vannak 1 illetve 3 év garival rendelkező termékek!)
    Mivel a 1660 egy szerény hőtermelésű kártya, ezért ha szűkös a keret, akkor nem muszáj az extra jó hűtésű kártyákat megvenni (pl. Gaming X), hisz az ajánlott Gainward Ghost is bőven jó a feladatra, de még egy 1-ventis kártyát is (pl, pl) nyugodtan ajánlhatnék.

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák