Új hozzászólás Aktív témák

  • Angelland13

    újonc

    Üdv! Rokon fiának kéne egy gép a következő szempontok alapján.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Többnyire játékok az alapvető felhasználás mellett: WoW, Warzone, igazából minden játék persze némi grafikai beállításos kompromisszummal.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? -
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Mindenre.
    4. Mennyi a kereted rá? Nem akarok összeget mondani, lehető legolcsóbb, a következő kérdésekre válaszolva kiderül, hogy nem egy félmillás gépet akarnak építeni, annak a fele talán sok is (sőt).
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont) FullHD 60HZ monitor...
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Srác első PC-je lesz, most egy régi laptopon szenved WoW-val ilyen 10-20 FPS-sel. Cél, hogy a leendő 60HZ FullHD monitorját kiszolgálja és játszhatóan tudjon WoWozni vagy Warzoneozni illetve az újabb játékokat is játszható szinten tudja futtatni, persze nem kötelező max grafikai beállítások mellett.

Új hozzászólás Aktív témák