Új hozzászólás Aktív témák

  • Vicodinx

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kollégám kért segítséget, szeretne új gépre beruházni.Nekem van egy 6 éves gépem ami még jól dübörög arra amire nekem kell és jócskán lemaradtam az utóbbi években. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. Elmondása alapján kitöltöm amit tudok.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Multiplayer játékra (Valorant és PuBG a mostani preferált) és single playerre (leginkább point and click típus).
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? Szerintem csak a gépház.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Merevlemezen kívűl első körben minden.
    4. Mennyi a kereted rá? 200k
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont) Ezt sajnos nem tudta megmondani 60Hz-el számolnék még a késöbbiekben is és most egy D-sub aljzattal.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Inkább Intel a többit illetően pedig elfogadok bármilyen javaslatot/tapasztalatot.

    Előre is köszönöm a segítségeteket! :R

Új hozzászólás Aktív témák