Új hozzászólás Aktív témák

  • MZsoltee

    veterán

    válasz kSzabi084 #177635 üzenetére

    A lapon agyaltam én is nem olyan rég (Pár hete lett meg a jelenlegi konfig).
    Én is onnan indultam, hogy komolyabb lap és volt pillanat, amikor én is az általad válaszott lap mellett ettem le a voksom, meg volt steel legend is az agyamban. Aztán a következőkre jutottam. Nem adok ki dupla annyit egy drága lapra, mert az sem biztos, hogy életbiztosítás lesz a jövőt illetően. Legfejebb ha kell, majd veszek egy B750 vagy B850-es lapot, mert a jelenlegi belépő B650-es lapok engem kiszolgálnak és inkább olyan dologba ölöm a lóvét, amit addig is tudok használni (ekkor merült fel bennem először igazán a 7800X3D). Ekkor a sokat ajánlott ASRock B650M-HDV/M.2 mellett akartem letenni a voksom egy 7500F-el (elvileg ugyanaz mint a 7600-as csak nincs IGP). De jött a jelenlegi lapom bontottként az alza-n 65k-ért így azt mondtam ennyit kifizetek egy jobb vrm-ért és hűtésért, valamint az ATX méretét és a Wifi-ért (el is ment a wifiadapter 11k-ba így csak +4k volt a különbség). És nyeltem egy nagyot belevágtam a 7800X3D-be is.
    A belépő vrm-ek is a tesztek alapján kiszolgálják az összes CPU-t, amit most kapni AM5-be.
    A PCI-E 3.0-t nem fogja vissza a 4090-est sem egy csöppet sem a jelenlegi tesztek alapján. Szóval nekem elég lesz a 4.0 nem kell az 5. Úgyse fogom használni.

    6800-as XFX-ből én a kopmolyabbat vettem, de szerintem alulfeszeléssel még mindig komolyabb GPU lesz, mint a 6750-es és alig eszik többet nála. Esetleg kérdezz be a topicjába.

    A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Új hozzászólás Aktív témák