Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Sziasztok!

    Sikerult jo aron hozzajutnom egy EVGA RTX 3070 Ti-hoz, viszont szegeny gepem konkretan szornyethal vele. Segitenetek felfrissiteni a masinat?

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok? - Abszolut casual WoW / LoL / Stellaris / PUBG / Diablo 3-4, Hogwarts Legacy-t is vegigjatszanam.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Ez a konkret konfigom.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Csak amit mindenkeppen cserelni kell.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Tekintve a nagyon ritka hasznalatot, azt mondanam, hogy nem egetnem el a vilag osszes penzet, egy jo ar-ertek konfigot keresnek.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    Munka vegett egy szornyetegem van (LG 48GQ900-B), G-Sync, 4K. Eddig 1080p-ben jatszottam rajta.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Lehet hasznalt is, lehet regebbi generacio is, a mostanit is akkor vettem, amikor a 6. gen Intelek voltak az eppen aktualis szeria, szerintem a kovi 5-10 evben nem lesz a GPU cserelve, ehhez kellenek olyan alkatreszek, amikkel tudom majd hasznalni.

Új hozzászólás Aktív témák